ВОЛЯ ще поиска категорично оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов,  обяви

...
ВОЛЯ ще поиска категорично оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов,  обяви
Коментари Харесай

Марешки: ВОЛЯ ще поиска оставката на Каракачанов

" ВОЛЯ ще изиска изрично оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов ",  разгласи водачът на партията Веселин Марешки в ефира на Нова телевизия.

" Настояването за това Каракачанов да се отдръпна от поста си идвало поради проблемите с ромската махала във Войводиново и закупуването на нови изтребители за армията ни ", разясни Марешки.

Според него, в качеството си на вицепремиер по сигурността, Каракачанов трябвало отдавно да е наредил премахването на противозаконните постройки в гетото във Войводиново. Именно тяхното битие изкара на митинг жителите на пловдивското село в няколко следващи дни.

„ В това гето са гласоподаватели на Вътрешна македонска революционна организация. Каракачанов самичък ги е заселвал там, с цел да гласоподават за партията му ”, съобщи водачът на ВОЛЯ.

По тематиката със самолетите Марешки беше безапелационен, че „ би трябвало да оправим първо образованието, опазването на здравето, националната сигурност и тогава, в случай че останат пари, да ги харчат за изтребители ”.

„ Ще желаяме от прокуратурата да проверява Каракачанов. Той сподели, че е „ един елементарен медиатор ” за покупката на изтребителите, което предлага някакви комисионни ”, съобщи Марешки.

Той изрази мнение, че нямало от кого да се пазим с такива летални машини. Не ни било нужно и Министерство на защитата като цяло.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР